Rendez

moi

Fashion stylist, personal shopper & garderobescreening

Hej Jij!

Ik wil me heel graag even voorstellen.
Ik ben Petra De Clercq (1976) zelfstandige uitbaatster van een Veritas filiaal. Mama van 2 prachtige kinderen; Lukas 21 jr. en vol ambitie en Annabel 8 jr. volop op ontdekking. Samen met mijn echtgenoot Wim Gevaert vastgoedmakelaar eveneens vol ambitie.

Als geen ander weet ik hoe belangrijk het is om alles gecombineerd te krijgen en vol zelfvertrouwen voor de dag te komen. Dit aan de hand van zorgvuldig geselecteerde items die eindeloos met elkaar te combineren.

Ik let enorm op de afwerking en de samenstelling van de materialen, dit hoeft daarom niet altijd duur te zijn. Voor mij is het ultieme de mix van de 2, ik ga heel graag naar de betere boetiek met de combinatie van de betere keten.

Zo kan je een garderobe opbouwen die betaalbaar is en helemaal jouw eigen stijl is. 
Mijn handtassen zijn enkel designer stukken, omdat een handtas je outfit volledig up-lift.

Rendez-moi.com is een fashionstartup in me-time. Elke agenda staat vol met afspraken (= rendez-vous). Iedereen rent van afspraak naar afspraak, voor het gezin, de partner of zakelijk. Met rendez-moi maak je een afspraak met jezelf, echte me-time.

Styling is maatwerk

Heb je een drukke job /zaak of neemt de combinatie met een gezin veel tijd in beslag en wil je er toch goed uitzien? Zie je het bos door de bomen niet meer bij de keuze aan vele winkels, merken, trends en wil je niet langer twijfelen over welke kleur, stijl of winkel goed bij je past? Met het juiste advies krijg je meer inzicht in jezelf en ga je bewuster aankopen waardoor je tijd en geld bespaart.

Voor elk moment de perfecte outfit

Zoekt u een professionele stylist die u kan helpen een look te creëren die uw individualiteit weerspiegelt? Rendez-moi biedt advies voor elke druk bezette vrouw die hulp wil bij haar styling en nood heeft aan meer “me-time”.

Als styliste creëer ik samen met u een look die perfect bij u past. Of u nu op zoek bent naar tips over de stijl die best bij je past, welke kleuren je het beste kunt dragen, of bij welke winkels je het beste kunt gaan shoppen, ik kan je helpen.

Mijn favoriete Shops & Brands

Origineel geschenk

cadeau bon

Op zoek naar een leuk en origineel geschenk? Bekijk onze bon en geef een styliste cadeau.